Opravljamo prevoze hitro pokvarljivega in zmrznjenega blaga s hladilniki z eno in dvorežimskim sistemom vršimo po državah celotne Evrope, Skandinavije, na Balkanu in državah bivše Sovjetske zveze. Poleg prevozov z lastnimi prevoznimi sredstvi in vozili pogodbenih prevoznikov se pri prevozu kompleksnejših pošiljk poslužujemo prevoznih sredstev povezanih podjetij celotne skupine HSF Logistics, ki ima v svoji lasti 600 kamionskih kompozicij.

Poleg klasičnih prevozov temperaturno občutljivega blaga nudimo še specialne prevoze:
•    Visečega mesa
•    Prevoz rož
•    Hkraten prevoz blaga različnih temperaturnih stanj
•    Hitre prevoze, ki zahtevajo dvojno posadko
•    Prevoz farmacevtskih produktov

in organizacijo zbirnih prevozov.

Naročniku blaga so informacije o njegovi pošiljki dosegljive vsak trenutek, kar omogoča 24-urno dosegljiva dispo-ekipa in tehnična opremljenost vozil.

Preberi več -

Skladiščenje svežega, zmrznjenega in visečega blaga je možno v naših skladiščih v Nemčiji (D-49434 Neukirchen-Voerden) in na Nizozemskem (6541 DC Nijmegen, 7102 EN Winterswijk).

Podjetje v kratkem načrtuje izgradnjo modernega skladiščno-logističnega centra na Lopati pri Celju, ki bo našim kupcem omogočalo poleg skladiščenja tudi distribucijo blaga just in time.

Preberi več -

Vozni park sestoji iz 40 najsodobnejših EURO 5 in EEV vozil, ki so opremljena z najsodobnejšo telekomunikacijsko tehnologijo (GPS, GSM, SMS), kar nam omogoča spremljanje lokacije in statusa pošiljke v vsakem trenutku. Kompozicija sestoji iz tovornega vozila in polpriklopnika – hladilnika, nakladalne površine 33 europalet. Vsi hladilniki so opremljeni z izpisovalci temperature za popoln nadzor nad blagom.

Podjetje prevoze izvaja z svojimi vozili in vozili pogodbenih prevoznikov. Ti so skrbno izbrani in izpolnjujejo vse kakovostne normative.

Preberi več -
PIŠEK & HSF LOGISTICS - VSE POD NADZOROM

Pošljite nam sporočilo

Please contact us on: info@frigo.si

Kontaktne informacije

Frigotransport Pišek & Hsf d.o.o.

Lopata 17
3000 Celje

Logistika: 00386-34921421
Računovodstvo: 00386-34921424